آخریــــن مــــــــتون آموزشی

اعمال حجّ تمتُّع
وَلِلّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَیْتِ مَنِ اسْتَطَاعَ إِلَیْهِ سَبِیلًا وَمَن كَفَرَ فَإِنَّ الله غَنِیٌّ عَنِ الْعَالَمِینَ (آل عمران/97)

اعمال عُمره تَمَتُّع
“لَبَّیْكَ، اللّهُمَّ لَبَّیْكَ، لَبَّیْكَ لا شَریكَ لَكَ لَبَّیْك انَّ الحَمْدَ وَالنِّعْمَةَ لَكَ وَالمُلْكَ لا شَرِیكَ لَكَ لَبَّیْكَ “

شهر کوفه
قبر مسلم بن عقیل، نماینده و سفیر امام حسین (ع) به كوفه، سمت شرق مسجد كوفه، كنار دار الاماره و متصل به دیوار مسجد كوفه قرار دارد. نخستین كسی كه برفراز قبر او بنایی به پا كرد مختار بنابی عبیدة ثقفی بود.

شهر کاظمین
از زمان شهادت امام كاظم (ع) و امام جواد (ع) و دفن آن دو امام در این منطقه، خلیفه ها و امیران شیعی همواره به آبادانی این شهر و مرقدهای واقع شده در آن همت گماشتند. این منطقه از آن پس، محل سكونت بسیاری از شیعیان و دوستداران اهل بیت (ع) شد. آل بویه، از حكمرانان شیعی بغداد، همواره نسبت به آباد كردن این شهر و مزارات آن بذل توجه داشتند.

شهر مدائن
سلمان فارسی ، از یاران جلیل القدر و با وفای رسول خدا و امام علی (ع) ، در دوران خلافت خلیفه دوم حاكم مدائن شد. او در دوران حكومتش زندگی بسیار ساده ای داشت و همانند فقیرترین مردم زندگی می كرد. سرانجام پس از آن كه در 36 ق وفات یافت،نزد كیی ایوان كسری به خاك سپرده شد.

شهر کربلا
امام حسین (ع) در روز دوم محرم سال 61 همراه كاروانش به كربلا رسید و نام آن را پرسید و در جواب، نام كربلا را شنید، فرمود: (اللّهُمَّ إنّی اعُوذُ بِكَ مِنَ الكَربِ وَ البَلاء)؛ خدایا من از سختی ها و بلاهای این سرزمین به تو پناه می برم.

شهر نجف
درروایتی آمده که حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) نگاهی به وادی مرتفع پشت كوفه (ظهر الكوفه( افكند و فرمود: چه قدر منظر هات زیبا و ژرفای درونت پا کیزه و معطر است. خدایا قبر مرا در این سرزمین قرار بده.

شهر سامرا
سامرا به سبب وجود مرقد مطهر دو پیشوای شیعه، امام هادی (ع) و امام عسكری (ع) ، مورد توجه جهان تشیع است. این شهر در كرانه شرقی رود دجله، درمیان راه بغداد تكریت واقع شده است.

شهر حله
محققان برآنند كه محل تولد حضرت ابراهیم (ع) شهر (اُور) از سرزمین بابل است. ابن بطوطه از محلی به نام بُرص (بُرس یا برس نمرود) میان حلّه و بغداد در عراق یاد كرده كه گفته اند زادگاه حضرت ابراهیم (ع) است.