نکاتی پیرامون بهداشت تغذیه

چهارشنبه 06 شهریور 1392
نکاتی پیرامون بهداشت تغذیه
  1. افرادی که مبتلا به بیماری نارسائی کلیه یا دیالیزی هستند باید در مصرف گوشت قرمز ، شیر و میوه که مملو از پتاسیم است حد تعادل را رعایت نمایند.
  2. کسانی که مبتلا به بیماری قند خون هستند ، به ویژه از پرخوری و مصرف نوشابه ، آب میوه های صنعتی ، عسل و مواد شیرین اجتناب کنند.
  3. استفاده از سیب به ویژه در زمان ابتلا به بیماریهای تنفسی مفید می باشد.
  4. مراقب باشید در مصرف موز به ویژه موزهای کال زیاده روی نشود چون موجب یبوست و تشدید حساسیت ها می شود.
  5. مشکلات غذائی خود را با مدیر راهنما در میان بگذارید تا برای شما رژیم غذائی لازم تدارک دیده شود.
  6. در هنگام غذا خوردن صحبت نکنید.
  7. قبل از هر وعده غذا دستهای خود را با آب و صابون بشوئید.

منبع: مرکز پزشکی حج و زیارت


  • 1354
  • 0

کلمات کلیدی :

نظر شما :

نظرات :

آخرین متون آموزشی
ﺳﻪشنبه 04 مهر 01402
شنبه 04 شهریور 01402
تبلیغات تبلیغات تبلیغات