نکاتی پیرامون بهداشت تغذیه
چهارشنبه 06 شهریور 1392

- افرادی که مبتلا به بیماری نارسائی کلیه یا دیالیزی هستند باید در مصرف گوشت قرمز ، شیر و میوه که مملو از پتاسیم است حد تعادل را رعایت نمایند.
- کسانی که مبتلا به بیماری قند خون هستند ، به ویژه از پرخوری و مصرف نوشابه ، آب میوه های صنعتی ، عسل و مواد شیرین اجتناب کنند.
- استفاده از سیب به ویژه در زمان ابتلا به بیماریهای تنفسی مفید می باشد.
- مراقب باشید در مصرف موز به ویژه موزهای کال زیاده روی نشود چون موجب یبوست و تشدید حساسیت ها می شود.
- مشکلات غذائی خود را با مدیر راهنما در میان بگذارید تا برای شما رژیم غذائی لازم تدارک دیده شود.
- در هنگام غذا خوردن صحبت نکنید.
- قبل از هر وعده غذا دستهای خود را با آب و صابون بشوئید.
منبع: مرکز پزشکی حج و زیارت
نظرات :