زائران عتبات عالیات اتحاد اسلامی را به دنیا نشان دهند
پنجشنبه 12 اسفند 1395
ه گزارش پایگاه اطلاع رسان حج، حجتالاسلام والمسلمین رجبعلی زمانی مشاور استانها و نمایندگیهای بعثه مقام معظم رهبری، در همایش زائران عتبات عالیات استان خراسان شمالی با اشاره به نظم و ساماندهی مطلوب اعزام زائران ایرانی به اماكن مقدسه، اظهارداشت: انسجامی كه درایران اسلامی در مورد اعزام زائران وجود دارد در هیچ كشور دنیا نیست.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی ادامه داد: هر آنچه به نام امام حسین (ع) باشد معرفتآفرین و بركتزا است؛ ازاینرو هر قدمی كه در راه امام حسین (ع) و زیارت عتبات عالیات برداشته شود، اجر و ارزش ویژهای دارد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه زیارت، برانجام زیارت بامعرفت در سفر به عتبات عالیات تأكید و اضافه كرد: بر اساس روایات اسلامی اگر كسی امام حسین (ع) را بامعرفت زیارت كند در قیامت در امنیت كامل خواهد بود.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی با بیان اینكه زیارت بامعرفت دارای شرایطی است، افزود: وجوب انجام دادن اوامر امام، توجه به پاكی درون و معرفت نسبت به غربت و مظلومیت امام معصوم برخی از ملزومات داشتن زیارت بامعرفت است.
وی با اشاره به حضور بیش از دو میلیون زائر ایرانی در مراسم اربعین امسال، تصریح كرد: حضور این میزان زائر در كناز زائران دیگر كشور ها در مراسم اربعین، بسیار باارزش است.
وی اظهار كرد: دشمنان از این میزان استقبال و شور و شعور برای زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) شگفتزده شده و نمیدانند چهكار كنند.
وی با بیان برخی از فعالیت های ستاد بازسازی عتبات عالیات در عراق ، ادامه داد: در زمان حكومت بعث در عراق، حرم ائمه (ع) در این كشور بسیار مظلوم واقع شده بودند و حتی از نظر ظاهری هم رسیدگی به این اماكن مقدس نمیشد.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی اضافه كرد: یكی از وظایف بزرگ زائران عتبات عالیات این است كه با رفتار خود وحدت شیعه و سنی را به دنیا نشان دهند و این مهم را برای همه به نمایش بگذارند.
مشاور استانها و نمایندگیهای بعثه مقام معظم رهبری در خاتمه با تأكید بر رعایت شئون زیارت با معرفت از سوی زائران ایرانی، ازآنها خواست دراین سفر معنوی بیشتر زمان خود را به حضوردركناربارگاه ائمه ، شركت در نمازهای جماعت و دعا و نیایش به بارگاه الهی اختصاص دهند.
نظرات :