دیدارنماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با وزیر حج و اوقاف جامو و كشمیر
دوشنبه 15 مهر 1392
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجتالاسلام والمسلمین سید علی قاضیعسكر از بركات و منافع سفر نورانی حج را، دیدار مسلمانان كشورهای مختلف با یكدیگر دانست و گفت: در حج این فرصت وجود دارد كه مسلمانان از گوشه و كنار دنیا گرد هم آیند و ضمن آشنا شدن با مشكلات یكدیگر، راه حلی برای رفع مشكلات جهان اسلام ارائه دهند.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به خدماتی كه كارگزاران حج جمهوری اسلامی ایران در حوزههای اسكان، تغذیه، بهداشتی و درمانی، حملونقل و امور فرهنگی به زائران عرضه میدارند، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای انتقال تجربیات خود به كارگزاران حج كشمیر را اعلام كرد.
حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسكر با تاكید بر اینكه سطح و كیفیت امكاناتی كه در اختیار زائران اعم از شیعه و سنی قرار میگیرد یكسان است، افزود: در بعثه مقام معظم رهبری، هم شورای استفتاء مربوط به اهل تشیع و هم شورای افتاء مربوط به اهل سنت فعال است.
ایشان با اشاره به توزیع همزمان غذای گرم در اقامتگاههای زائران ایرانی و همچنین استقرار چندین پزشك در محل استقرار زائران كشورمان، از وزیر حج و اوقاف جامو و كشمیر دعوت كرد تا طی بازدیدهایی، با آشپزخانههای متمركز و چگونگی طبخ غذاهای زائران ایرانی و همچنین با تشكیلات مركز پزشكی حج و زیارت در مدینه منوره و مكه مكرمه آشنا شوند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از انتشار یكهزار كتاب و جزوه در زمینههای احكام، تاریخ اسلام و امثال آن و ارائه آموزشهای مجازی، لوحهای فشرده و فیلمهای آموزشی به عنوان فعالیتهایی نام برد كه بعثه مقام معظم رهبری با تاكید بر معرفتافزایی زائران، تولید نموده و آمادگی دارد در اختیار مسئولان حج سایر كشورها قرار دهد.
حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسكر، زندگی صمیمانه شیعه و سنی در جمهوری اسلامی ایران را الگویی از همزیستی برادران مسلمان دانست و تصریح كرد: ما و شما كه بحمدلله همیشه در مسیر وحدت حركت كردهایم، نباید اجازه دهیم فتنهها منجر به مخدوش شدن اتحاد مسلمانان شود. مراجع بزرگ شیعه فتوا دادهاند كه هر گونه اهانت به مقدسات مذاهب اسلامی حرام شرعی است و تاكید دارند كه همه مذاهب اسلامی باید در مقابل دشمنان اسلام، ید واحده باشند.
بر طبق این گزارش، دكتر پیرزاده سید محمد سعید، وزیر حج و اوقاف كشمیر، حج را فرصتی برای دیدار و تبادلنظر مسئولان كشورها برای انتقال تجربیات و كمك به حل مشكلات یكدیگر دانست و با یادآوری قدیمی بودن روابط ایران و كشمیر، گفت: اسلام از ایران به كشمیر رسیده است و مردم این سرزمین با شخصیتهای معروف ایران همچون مولوی و سعدی آشنا بوده و آنان بر روی فرهنگ كشمیر تاثیرگذار بودهاند.
وی با اشاره به اینكه ۸ هزار و ۳۰۰ زائر كشمیری در حج امسال حضور دارند، از اجرای طرح خادمان زائرین برای راهنمایی زائران كشمیری در موسم حج خبر داد و به اقدامات وزارت حج و اوقاف كشمیر در زمینه اسكان، تغذیه و خدمترسانی پزشكی به زائران اشاره كرد.
منبع: http://hajj.ir
نظرات :