به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به سرزمین وحی، حجتالاسلام و المسلمین سیدعلی قاضی عسكر كه ظهر روز ۲۹ شهریور ماه با بدرقه رسمی حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری به جمع زائران مدینه منوره پیوسته بود، لحظاتی قبل با احرام در مسجد شجره و همگام با سایر زائران بیت الله الحرام لبیك گویان عازم مكه مكرمه شد.
سرپرست حجاج ایرانی بیت الله الحرام در بدو ورود به مكه مكرمه در هتل دارهادی مكه مورد استقبال گرم مهندس سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مسئولین بعثه مقام معظم رهبری، سازمان حج و زیارت، ستاد مكه مكرمه، دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عربستان قرار گرفت.
براساس این گزارش، سرپرست حجاج ایرانی در مدت حضورش در مدینه منوره برنامههای مختلف را در راستای دیپلماسی حج دنبال كرد كه دیدار و گفت و گوی جداگانه با روسای بعثههای الجزائر، عراق، پاكستان، كشمیر، بنگلادش و مجلس اعلای عراق از جمله برنامههای دیپلماسی حج جمهوری اسلامی ایران به شمار میآید.
برگزاری همایش «معارف اهل بیت (ع) زمینه ساز اتحاد، اقتدار و عزت اسلامی»، همایش «منزلت زن» و همایش «حج؛ نماد وحدت امت اسلامی» ویژه زائران اهل سنت جلوه ای از تحقق شعار حج امسال یعنی «حج؛ معنویت، هماندیشی و اتحاد اسلامی» از دیگر برنامههای بود كه در این مدت از سوی حجتالاسلام والمسلمین قاضی عسكر دنبال شد.
دیدار روزانه با زائران ایرانی در محل اقامتگاههای زائران، دیدار با نمایندگان هیئتهای اعزامی مراجع عظام تقلید به مدینه منوره، دیدار با قاریان قرآن، دیدار با زائران جانباز دفاع مقدس، بازدید از ستاد مدینه منوره، بازدید از گروه اعزامی رسانه ملی، بازدید از آشپزخانههای مركزی، بازدید و عیادت از بیماران بیمارستان هیئت پزشكی، دلجوئی از زائران سانحه دیده كرمانی از دیگر فعالیتهای نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت بود.
حجتالاسلام والمسلمین قاضیعسكر درباره حضور در جمع زائران میگوید: ارتباط نزدیك با مردم به ما كمك میكند سطح مشكلات را كاهش دهیم. خوشبختانه عملیات حج امسال تا كنون به صورت آرام و روان سپری شده و وضعیت زائران در بسیاری از اقامتگاهها، مطلوب بوده است.
نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با قدردانی از عوامل ستادی سازمان حج و زیارت در خدمترسانی به زائران كشورمان، افزود: نكته مهم در بازدیدهایی كه از مجموعههای محل استقرار زائران كشورمان صورت میگیرد، این است كه اگر به مشكلی برخورد كنیم بلافاصله همان جا به بررسی مشكل میپردازیم. اگر مشكل قابل حل باشد بلافاصله تصمیم میگیریم و حل میكنیم و اگر مشكلات اساسی باشد، سعی میكنیم در برنامهریزیهای آتی طوری رفتار كنیم كه دیگر در حج بعدی با آن دست مسائل مواجه نشویم.
منبع: http://hajj.ir
نظرات :