به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج از مكه مكرمه، اهانت بی شرمانه و گستاخانه روزنامه فرانسوی به ساحت قدسی پیامبرمهرومهربانی حضرت محمد (صلیالله علیه وآله و سلم) واكنشهای بسیار زیادی درسراسر دنیا به همراه داشته است و هر انسان آزاده ای چنین حركتهای به دور ازاخلاق و انسانیت رامحكوم كرده است.
زایران ایرانی عمرهگزار نیز پس از شنیدن این خبر احساس وظیفه كرده و درمحكومیت این اقدام گستاخانه و بیشرمانه تجمع گستردهای را در مكه مكرمه به راه انداختند و در همایش بزرگی كه ازسوی دفترنمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مكه مكرمه برگزارشده بود، شركت كردند.
حضوراقشار مختلف زایران ایرانی سرزمین وحی و بیتالله الحرام در جوار خانه خدا در این همایش بسیار گسترده و پرشور بود و زنان ومردان، كودكان و بزرگسالان دراین مراسم حضور به هم رسانده بودند تا دركنارهم شعارزیبای «محمد رسول الله» را فریاد بزنند.
این همایش بزرگ با حضورحجت الاسلام والمسلمین مجتبی عبدخدایی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مكه مكرمه، روحانیون كاروانها و زایران خانه خدا درسالن اجتماعات هتل دارهادی محل استقرار دفترنمایندگی بعثه مقام معظم رهبری برگزارشد و پس از قرائت آیات سوره مباركه محمد (ص) و مدیحه سرائی در وصف پیامبراكرم سخنران بعثه مقام معظم رهبری به ایراد سخنرانی درباره اهداف شوم دشمنان اسلام ازاین اقدامات پرداخت.
زایران شركت كننده دراین همایش بزرگ نوشته هایی با مضامین «محمد رسول الله» ومن «عاشق محمد (ص) » هستم را در دست داشتند وبارها به ذكرصلوات بر حضرت محمد (ص) وخاندان پاك ومطهرآن حضرت كردند و آرزوی نابودی دشمنان اسلام را از خدای كعبه طلبیدند.
دراین مراسم باشكوه ذكر «صلی علی محمد واهلبیت احمد» به صورت دسته جمعی توسط زایران بیتالله الحرام زمزمه شد.
نظرات :