مراسم دعای كمیل با حضور و سخنرانی سرپرست حجاج ایرانی برگزار شد
شنبه 02 فروردین 1393
به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به مدینه منوره زائران پس از سال تحویل با حضور در مراسم پر فیض دعای كمیل كه توسط نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در مدینه منوره برگزار شد حضور یافتند و سال نو را با توسل به اهل بیت(ع) و رسول گرامی اسلام آغاز كردند.
سالن ستاد حج و زیارت مملو از شركت كنندگان بود به طوری كه بسیاری از زائران ظبقه دوم و بیرون از سالن از برنامه بهره بردند.
حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی با حضور در این مراسم به ایراد سخنرانی پرداخت.
نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مدینه حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی و مسئولان و اعضای ستاد و بعثه مدینه منوره نیز در این مراسم حضور داشتند.
پس از دعای كمیل و اتمام مراسم بسیاری از زائران ایرانی با حضور نزد حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر سال نو را تبریك گفتند و عكس های یادگاری گرفتند.
متن كامل سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسگر به زودی در پایگاه اطلاع رسانی حج منتشر می شود.
نظرات :